Novice mediji

Gasilci tudi letos z dobrim namenom

Gasilsko reševalna služba Kranj tudi letos predstavlja koledar 2016 za dober namen. Tudi tokrat bodo izkupiček od prodaje namenili za dobrodelni namen. Gasilci Gasilsko reševalne službe Kranj so že leta znani po prostovoljni pomoči, saj sodelujejo v številnih humanitarnih in dobrodelnih akcijah. Zato je nadaljevanje izdajanja koledarjev le logična pot njihovega delovanja. Gasilci bodo te dni objavili javni poziv, na katerega se bodo lahko prijavile nevladne organizacije. Posebna komisija pa bo določila, katera nevladna organizacija dosega največje potrebo po donaciji za dober namen.

 

Nevladne organizacije, ki se bodo prijavile na poziv, morajo ustrezati vsem kriterijem, naštetim v pozivu, ter s projektom, s katerim bodo porabili donacijo, pomembno prispevati h kakovosti življenja vseh prebivalcev Mestne občine Kranj. Že prihodnji teden bo znano, katera nevladna organizacija bo prejela sredstva za dober namen.

 

Naj povemo tudi, da so se vsi vpleteni, tako gasilci kot tudi fotografi, odrekli avtorskemu honorarju. Cena koledarja, na katerem so gasilci skupaj s hišnimi ljubljenčki, bo 12 evrov. Kupite ga lahko v trgovini Gasilsko reševalne službe Kranj.

 

Akciji so se s promocijo priključili Zavod za turizem in kulturo Kranj, Gorenjski muzej in Mestna občina Kranj.


Nazaj na seznam objav

Vprašaj, predlagaj...

Pošlji nam svoje vprašanje, sporočilo ali mnenje,

mi bomo poiskali odgovor.

 

Preberi več

 

Pridruži se

Želiš aktivno sodelovati pri spremembah v Kranju,

biti obveščen o pomembnih temah in dogodkih?

 

Preberi več

 

Vprašaj, predlagaj...

Pošlji nam svoje vprašanje, sporočilo ali mnenje,

mi bomo poiskali odgovor.

 

Preberi več

 

Podpri nas

V skladu z zakonom lahko lahko donirate del dohodnine. Želite podpreti naše delo? 

 

Preberi več