Pravna obvestila

Upravljanje z vsebino strani:
Več za Kranj
Maistrov trg 11
4000 Kranj

SPLETNO STRAN VECZAKRANJ.SI UPORABLJATE NA LASTNO ODGOVORNOST. VSEBINA INTERNETNE STRANI VECZAKRANJ.SI, SO VAM NA VOLJO BREZ KAKRŠNEKOLI GARANCIJE IN ODGOVORNOSTI. ODREKAMO SE VSAKI GARANCIJI, VKLJUČNO ODGOVORNOSTI ZA KAKRŠNEKOLI VSEBINSKE NAPAKE ALI ČASOVNO NEUSKLAJENOST INFORMACIJ O NOVOSTIH.

NE ODGOVARJAMO ZA NOBENE POŠKODBE, VKLJUČNO S POŠKODBAMI, KI BI NASTALE KOT REZULTAT UPORABE ALI NEZMOŽNOSTI UPORABE INTERNETNE STRANI VECZAKRANJ.SI. PRAV TAKO NISMO ODGOVORNI ZA VSEBINO, KI SE NANAŠA NA STRAN VECZAKRANJ, BODISI PREKO NAS ALI PREKO KOGARKOLI DRUGEGA.

Povezave z drugimi internetnimi strani
Naša internetna stran vam ponuja povezave do internetnih strani drugih lastnikov. Nad vsebino teh strani nimamo nobenega nadzora, zato tudi nismo odgovorni za vsebine, ki jih te strani ponujajo. Ne odgovarjamo za nobene posredne ali neposredne poškodbe ali izgube informacij, do katerih bi lahko prišlo pri uporabi in prebiranju internetnih strani, ki niso v naši lasti. Kot uporabnik ste pri izbiri drugih internetnih strani, na katere se lahko povežete preko naše internetne strani popolnoma svobodni in v celoti odgovorni sami. VECZAKRANJ ne prevzema nobene odgovornosti za spremembo vsebine ali druge spremembe povezav na druge internetne strani, ki so vam na voljo na naši internetni strani VECZAKRANJ.si.

Nepravilna uporaba internetne strani
Kot pogoj za uporabo internetne strani VECZAKRANJ.si, IZJAVLJATE in se OBVEZUJETESTRANKI VECZAKRANJ, da internetne strani VECZAKRANJ.si ne boste uporabljali v kakršnekoli protizakonite namene ali proti določilom in pogojem, določenim na naši internetni strani. Internetne strani VECZAKRANJ.si ne smete uporabljate v namene, katerih uporaba bi lahko poškodovala, onemogočila, preobremenila ali pokvarila vsebino ali obliko internetne strani VECZAKRANJ.si ali posledično vodila v nezmožnost uporabe te strani drugim uporabnikom. Lahko se zgodi, da preko internetni strani VECZAKRANJ.si ne boste mogli pridobiti ali kljub prizadevanjem dobiti posamezniH materialOV ali informacij, kar pa seveda ni namerno in za to tudi ne odgovarjamo.

Odklanjanje sodelovanja
Kadar ste pri uporabi vsebine internetne strani VECZAKRANJ.si povabljeni k podajanju osebnih podatkov, kot so npr. vaš elektronski naslov, ime in priimek, naslov prebivališča, poštna številka… je odločitev o podajanju tovrstnih informacij povsem vaša in svobodna. Stranka VEČ ZA KRANJ izrecno izjavlja, da podatki, ki jih boste navedli po lastni želji in izbiri ne bodo preneseni drugam in jih ne bomo uporabljali za druge, razen za informacijske namene.

Otroci, mlajši od 16 let
Če ste mlajši kot 16 let, morate pred pošiljanjem elektronske pošte na ta naslov ali v primeru, ko želite, da vam preko elektronske pošte pošljemo kakršnekoli informacije oz. želite informacije vstaviti sami, pred tem za dovoljenje vprašati vaše starše ali skrbnike.

Zakonitost in sodno varstvo
V primeru zlorabe ali nepravilne uporabe internetne strani, za vse terjatve in tožbe pristojno sodišče v Kranju. ,

Kontakt
Prosimo vas, da v primeru vprašanj, mnenj in predlogov ne oklevate, in nam kadarkoli pošljete elektronsko pošto na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Related Articles

Varovanje zasebnosti

Kontaktni podatki

Aktualno v fokusu

Aktualno v fokusu